Onze massages

free css templates
 • Lomi-lomi massage - Deze massage bestaat uit lange, vlotte en sierlijke bewegingen waarbij de armen en benen worden gemobiliseerd, zodat men de indruk krijgt dat men zweeft. Er wordt onder het lichaam doorgemasseerd (zachte massage). Ze wordt ook wel tempelmassage of massage van de koning en koningin genoemd. Deze massage gebeurt op tafel en is NIET erotisch getint. Ze duurt 75 minuten (95 €) of 90 minuten (110 €).
  Probeer het nu!
 • Ayurvedische massage - Ayurveda betekent "kennis van het leven". Deze massage is de perfecte manier om uw lichaam eens lekker te laten genieten. U vindt de balans terug tussen lichaam en geest. We geven 2 soorten massages:  de Sattvische massage, die zeer licht, zacht en kalmerend is en de Rajasieke massage, welke stevig en ritmisch is en u in beweging brengt. Naar wens gebeurt deze massage op tafel of op futon. Ze duurt 75 minuten (80 €) en is NIET erotisch getint.
  Probeer het nu!
 • OHM massage - Tijdens deze zeer ontspannende massage worden verschillende technieken gebruikt (wrijven, kneden, tapotage). Gedurende 75 minuten wordt alle dagelijkse stress weggenomen en krijgt u nieuwe energie (80 €). Deze massage is NIET erotisch getint. Probeer het nu!
 • Taoïstische massage - Voor meer informatie over deze massage verwijzen u graag naar de Taoïstische massage pagina van onze site. Deze massage wordt op futon of op tafel verzorgd, gedurende 90 minuten (individueel: 180 €, duo: 340 €). Ze is NIET erotisch getint. Probeer het nu!
 • Shivaïtische massage - Tijdens deze massage worden alle zijden van uw lichaam gemasseerd, waarbij de aandacht vooral naar de "hartchakra" uitgaat. Meer informatie vindt u terug op Taoïstische massage pagina van onze site. Deze massage gebeurt op een futon en duurt 90 minuten (individueel: 180 €, duo: 340 €). Ze is NIET erotisch getint. Probeer het nu!
 • Lamudra massage - Deze massage verenigt het beste van de Lomi-Lomi massage met het unieke van de Taoïstische massage. Voor meer informatie verwijzen wij naar de Taoïstische massage pagina van onze site. De massage gebeurt op tafel, gedurende 90 minuten (individueel: 180 €, duo: 340 €). Ze is NIET erotische getint. Probeer het nu!
 • Vierhandenmassage - Dit is een massage van het volledige lichaam (voor- en achterzijde van het lichaam, gezicht, voeten, handen), met vier handen gegeven. Er wordt vooral gemasseerd met de bovenarmen, wat zorgt voor een zachte en ontspannende massage. Lees meer op de Taoïstische massage pagina van deze site. U wordt gedurende 60 minuten gemasseerd (300 €). Deze massage is NIET erotisch getint. Probeer het nu!
 • Massage voor senioren en mensen met een beperking - Voor al wie voluit wil leven. OHM wil met deze massage speciaal alle mensen die om één of andere reden gehinderd worden om verstandelijk, gevoelsmatig, lichamelijk en spiritueel zichzelf te kunnen zijn, bereiken. Voor ons bent u even belangrijk als alle anderen. Let wel, onze faciliteiten zijn spijtig genoeg niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor 30 minuten massage betaalt u 35 €, voor 60 minuten 65 € en voor 90 minuten 95 €. Deze massage is NIET erotisch getint. Probeer het nu!

© Copyright 2018-2023 OHM - Alle rechten voorbehouden